El despatx i la nostra filosofia

ALEGRE ADVOCATS és un despatx d’advocats quins orígens es remunten a l’any 1960, quan el seu fundador, l’Enric Alegre Bargués, va iniciar un projecte en el que el coneixement, el treball i la passió pel dret n’eren els pilars fonamentals.

Amb més de 50 anys de trajectòria és inevitable el canvi generacional, i ara, la filla de l’Enric, l’Ariadna Alegre Manau, manté intacte aquest esperit a la vegada que ha modernitzat i adaptat el despatx a les noves necessitats. S’han incorporat nous professionals i noves disciplines. El despatx segueix amb la mateixa energia i rigor, oferint una amplia experiència en les seves àrees d’especialització i un servei global, personalitzat, confidencial i eficaç a cada client. Situat a Barcelona, amb uns professionals preparats i en constant treball en equip, ALEGRE ADVOCATS ofereix serveis adaptats als nous temps, donant resposta ràpida i fent un treball acurat, implicat i rigorós.

Representem els interessos d’empreses que operen en sectors comercials, tecnològics, industrials o de serveis així com els de persones individuals, entenent que no només hem de solucionar els assumptes que se’ns confien sinó també preveure amb garantia i seguretat jurídica les activitats futures en qualsevol sector.